B i o g r a p h y

Hogy ki az a DJ Filo J...

  A kezdetek a 80-as évek elején mint legtöbbünknél aki a lemezlovas szakmában dolgozik a házibulik és iskolai klub-délutánok, később szalagavatók zenei felelőseként kapott szerep.  A "zenéléshez" a rokon kultúráknak köszönhetően kerültem közel. Ez a hip -hop, graffity és a break dance volt.
 Mindig is érdekelt a dolog elvi része, azaz kinek mikor mi tetszik vagy éppen nem tetszik egy buliban. Ahogy mondani szoktam: a legjobb iskola volt a 13 éves korom óta táncparketten eltöltött 20 év.

  Azon kívül, hogy BRG MK-27 típusú kazettás magnómmal vettem fel a muzsikákat Komjáthy György és B. Tóth László műsoraiból miközben csüngtem minden szavukon, mint kritikus figyeltem az akkori diszkósok munkáit a bulikban és egyre erősödött bennem az elhatározás, hogy el kell kezdenem úgy művelni ezt a szakmát amit a tapasztalataim alapján a bulik közönsége szerethet.

  1996 óta megállás nélkül kapcsolatban vagyok a szórakoztatás valamely formájával. Ezek a teljesség igénye nélkül lakóhelyem környéki kisebb nagyobb diszkók, céges rendezvények, házibulik.

 Ízlésemet tekintve teljes a zenei paletta . Napi slágerek és régi kedvencek, vagyis amit a közönség szeret. Ezen belül: funky, soul, r&b, rock, latin de a hazai és modernebb hangzású mai slágerek is megtalálhatóak az általam játszott muzsikák között. 

  Személyes kedvencem a chillout, lounge műfaj, mert a napi elengedhetetlen kikapcsolódásban nagyban tud segíteni nekem is.  Ezt az élményt szívesen osztom meg zenéimen segítségével  minden érdeklődővel a többi mellett ilyen stilusú mixekben. 
 
   Honnan indultam és hol tartok jelenleg:

 A referenciáknál feltüntetett nevek valósággal történő bármely egyezése NEM a véletlen műve :)
 A kezdetekkor együtt sajátítottuk el a szakma alapjait vagy a már megszerzett tapasztalatokkal sikerült "tanítványokat" nevelni. Ők a barátaim akikkel azóta is együtt fáradozunk azon, hogy a szórakozni vágyó vendégeket az őket megillető figyelemmel, estéről estére maximálisan kiszolgáljuk.